Auteur Topic: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1  (gelezen 53557 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline DaBuzzzzz

  • Bladibla
  • Crystal member
  • ****
  • Berichten: 1.152
  • Geslacht: Man
  • Ondernemer in hart en nieren
    • Ghalia Home
  • Type laguna: Kia Optima SW GT
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #30 Gepost op: 13 mei, 2010, 18:21:42 »
zeg kerel, in de eerste post van dit topic staat toch wat je moet doen? wat wil je nu eerlijk nog meer?

:) zeg andere kerel, Een paar post terug zeg ik dan ook:

verdomme!,ik he dus de connects-2 met de blauwe stekker gekocht voor Jan Lul..........

moet dus met een simpel DVD draadje gaan pielen, of inmiddels ander suggesties

Heb dus de cabasse met groot scherm navi en cd rom in dash (geen kwispelaar/wisselaar dus)

Een eenvoudig: "inderdaad de DVD (of cd) draad is de enige manier, want jij hebt datzelfde systeem" had natuurlijk volstaan

Dat was uiteindelijk mn vraag,

Ondanks de rare dwaling toch erg bedankt, ik zie door de cabassen het bos soms niet meer :)
Op zoek naar moois voor in huis? Ghalia Home

https://www.ghalia.nl

fs1

  • Gast
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #31 Gepost op: 13 mei, 2010, 18:24:04 »
daar moet ik overgekeken hebben, ik dacht dat je nog steeds op zoek was, dus om duidelijk te zijn, dat is idd de enige manier voor jou, laat wat weten als het gelukt is!

matra

  • Gast
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #32 Gepost op: 19 oktober, 2010, 16:46:37 »
Ik heb de connects2 aangeschaft. Heb geen navigatie..Bewuste ingang is dan ook vrij.
Dus hopelijk gaat het werken...En kan ik mijn DAsh in one met aux uitgang aansluiten EN....
DAT HET WERKT!!!!!

Offline DaBuzzzzz

  • Bladibla
  • Crystal member
  • ****
  • Berichten: 1.152
  • Geslacht: Man
  • Ondernemer in hart en nieren
    • Ghalia Home
  • Type laguna: Kia Optima SW GT
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #33 Gepost op: 19 oktober, 2010, 18:20:54 »
Ik ben heel benieuwd want ik wil ook een werkende interface
Op zoek naar moois voor in huis? Ghalia Home

https://www.ghalia.nl

Offline Turbo

  • Oui Oui C'est vrais
  • Crystal member
  • ****
  • Berichten: 2.250
  • Geslacht: Man
  • ....
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #34 Gepost op: 18 juli, 2011, 18:00:44 »
even een oud topic weer in the picture brengen :)
ik zit er naar te kijken en vraag me af of dat bij mijn radio dus ook kan ?
op de manier zoals eerder is aangegeven door fs1
ook ik heb de cabasse auditorium zie plaatjes ....





heb dus en Navigatie en de 6 cd wisselaar
Laguna Grand Tour 2.0 Turbo 16V aut. TECH LINE - Série Limitée

fs1

  • Gast
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #35 Gepost op: 18 juli, 2011, 18:09:48 »
ik denk dat je gaat moeten gaan zoeken naar de 3de unit (de amplituner) die zit mogelijk onder je dashbordkastje of achteraan links in de koffer

Offline maartenb

  • Bronze member
  • **
  • Berichten: 271
  • Geslacht: Man
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #36 Gepost op: 18 juli, 2011, 22:37:56 »
Die zit in de kofferbak, links. Hier wat plaatjes van die unit. Je herkent dezelfde rode connector als uit de handleiding van Bart, en op dezelfde pinnen kun je dus een aux-ingang aansluiten. Wel even 'aan' zetten in het menu van je radio...

Offline Turbo

  • Oui Oui C'est vrais
  • Crystal member
  • ****
  • Berichten: 2.250
  • Geslacht: Man
  • ....
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #37 Gepost op: 18 juli, 2011, 23:26:27 »
dus als ik het goed begrijp moet ik de unit in de koffer los trekken en daar de aux ingang met de uitleg van fs1 creëren.
alleen moet je dan wel de draad met de aansluiting naar voren trekken ?
heeft iemand hier een plaatje van ?
Laguna Grand Tour 2.0 Turbo 16V aut. TECH LINE - Série Limitée

Offline Turbo

  • Oui Oui C'est vrais
  • Crystal member
  • ****
  • Berichten: 2.250
  • Geslacht: Man
  • ....
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #38 Gepost op: 21 juli, 2011, 21:30:20 »
fs1 en maartenb thnks het zit erin en het werkt
helemaal toppie  !!
Laguna Grand Tour 2.0 Turbo 16V aut. TECH LINE - Série Limitée

Offline dynamite

  • Glass member
  • **
  • Berichten: 106
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #39 Gepost op: 09 april, 2012, 18:14:01 »
fs1  =thnx= en maartenb =thnx=, vandaag de tunerversterker rechts achter in de laadruimte  uitgebouwd en een CD plugje met een verloopkabel voor mini jack gesoldeerd. De aux ingang geachtiveerd via het menu en jahoor, supermooie sound via mijn tablet. Hartstikke bedankt voor het advies en zoekwerk wat jullie hebben gedaan.

 Jan

Nelis

  • Gast
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #40 Gepost op: 25 augustus, 2012, 22:42:40 »
Mannen,

Zit een beetje te surfen op MP en kwam volgende unit tegen.
Zal dit werken op een Cabasse 6CD/DVD systeem ?.

Zie link : https://link.marktplaats.nl/587770919

Offline DaBuzzzzz

  • Bladibla
  • Crystal member
  • ****
  • Berichten: 1.152
  • Geslacht: Man
  • Ondernemer in hart en nieren
    • Ghalia Home
  • Type laguna: Kia Optima SW GT
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #41 Gepost op: 26 augustus, 2012, 00:25:10 »
Ja werkt, mits je de aansluiting naar de wisselelaar eruit haalt.  Deze box wordt je nieuwe wisselaar met 6 virtuele cd's mety max 99 nummers per cd
Op zoek naar moois voor in huis? Ghalia Home

https://www.ghalia.nl

Nelis

  • Gast
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #42 Gepost op: 26 augustus, 2012, 00:33:22 »
Oké das niet de bedoeling.
De CD wisselaar moet wel blijven werken.
Dan blijft dus de optie van onze Spaanse vriend als enige optie over.

fs1

  • Gast
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #43 Gepost op: 27 augustus, 2012, 19:52:30 »
dat ding werkt zowieso NIET met het dvd-navi systeem!

Offline Cornetje

  • Tin member
  • Berichten: 2
  • Geslacht: Man
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #44 Gepost op: 15 februari, 2015, 18:04:05 »
Hallo mensen,

Ik wil het zelfde gaan doen aux in mijn laguna 2 ph1.
Alleen ik heb wel de uitleg van fs1 alleen heb je nog de laatste foto met de stekker in welk gaatje ik hem moet doen?
Plus wat moet ik precies halen kwa draden en zo?
https://link.marktplaats.nl/m871544940 als ik dit haal kan ik dit dan aansluiten op die stekker achterin?

Het is gelukt!!!


Gr Cor
« Laatst bewerkt op: 20 februari, 2015, 09:23:27 door Cornetje »