Auteur Topic: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1  (gelezen 53556 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline ronnie73

  • Bronze member
  • **
  • Berichten: 433
  • Geslacht: Man
  • Passat CC 1.8TSI DSG 2009
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #15 Gepost op: 25 januari, 2009, 15:41:19 »
Dank u!
Laguna I ph1 (1994) - Laguna I ph2 (2000) - Laguna II ph1 (2005) - Laguna II ph2 GT 205pk (2006) - Nissan Qashqai 2.0 CVT Tekna (2013) - VW Passat CC 1.8TSI DSG (2009) + BMW Z4 3.0i Roadster (E85)

Offline goofster

  • Quartz member
  • ***
  • Berichten: 586
  • Geslacht: Man
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #16 Gepost op: 19 mei, 2009, 13:39:45 »
zou dit ook kunnen werken?
https://www.remcoshop.eu/shop/carstereo/autoradio/bluetooth/apline-cde-130bt.product
zou ook aangesloten moeten kunnen worden op stuurwielbediening

Sfinx

  • Gast
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #17 Gepost op: 19 mei, 2009, 14:33:13 »
gisteren bij de Action een car MP3-FM transmitter gekocht voor 10 euro, dit is een klein zendertje, ingeplugd in je sigarette aansteker, waar je de MP3 speler kan inpluggen via de USB poort (wat ik nog niet werkend heb) of via een kabeltje via je koptelefoonuitgang. Frequentie instellen op de transmitter; radio op dezelfde frequentie en dan luisteren maar. Moet zelf (wsl zondag) nog wel goed naar de kwaliteit luisteren, maar het werkt wel.

Zondag: De USB poort werkt ook, heb er een verleng USB kabel ingedaan en die in de MP3 speler. Info van de liedjes  komt op de transmitter en er hoeft niet eens een batterij in de MP3 speler. Geluidskwaliteit via USB is beter dan via koptelefoon; je kunt wel iets horen dat het draadloos is.

Zit in mijn TomTom (met MP3-speler) ingebouwd.
Mijn ervaring: Altijd ruis (soms meer, soms minder) en geen enkele frequentie is in heel Nederland beschikbaar. Je moet dus vaak op zoek naar een 'lege' frequentie.

stinkie

  • Gast
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #18 Gepost op: 19 mei, 2009, 14:41:21 »
zou dit ook kunnen werken?
https://www.remcoshop.eu/shop/carstereo/autoradio/bluetooth/apline-cde-130bt.product
zou ook aangesloten moeten kunnen worden op stuurwielbediening

@Goofster,
Werkt super. Ik heb ook een Alpine, met interface voor de stuurbediening. Werkt snel, en zonder haperen. Ik ben er heel tevreden over. De mijn heeft ook een USB ingang, USB stick erin en genieten maar...

Offline goofster

  • Quartz member
  • ***
  • Berichten: 586
  • Geslacht: Man
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #19 Gepost op: 23 mei, 2009, 12:48:04 »
zag er idd gaaf uit en als het werkt is het seriues overwegen
maar twijfel nog ivm carminat

heb jij daar ook ervaring mee?
en gooit hij rds dan ook gelijk daarop?

want vind die radio die erin zit er niet uitzien
heb ook slechte ervaringen met cd's
denk echter dat ik met 16mb stick een aardig eind op vacantie kom met mp3 ;D
« Laatst bewerkt op: 23 mei, 2009, 20:04:07 door fs1 »

Offline Ronald ©

  • Ik zij nu'n Braobander, witte nie?!
  • Platinum member
  • *****
  • Berichten: 11.102
  • Geslacht: Man
  • "Als we gaan, dan gaan we met z'n allen!"
    • Mijn Laguna
Ik leef in m'n eigen wereld, maar dat geeft niet.      Ze kennen me daar.

"The winner ain’t the one with the fastest car, it’s the one who refuses to lose”

stinkie

  • Gast
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #21 Gepost op: 09 augustus, 2009, 23:10:04 »
@Goofster, het zal toch wel een 16Gb stick zijn? Anders luister je wel heel erg vaak naar de zelfde nummers ;) ;D

Offline DaBuzzzzz

  • Bladibla
  • Crystal member
  • ****
  • Berichten: 1.152
  • Geslacht: Man
  • Ondernemer in hart en nieren
    • Ghalia Home
  • Type laguna: Kia Optima SW GT
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #22 Gepost op: 13 mei, 2010, 13:13:24 »
verdomme!,ik he dus de connects-2 met de blauwe stekker gekocht voor Jan Lul..........

moet dus met een simpel DVD draadje gaan pielen, of inmiddels ander suggesties

Heb dus de cabasse met groot scherm navi en cd rom in dash (geen kwispelaar/wisselaar dus)
Op zoek naar moois voor in huis? Ghalia Home

https://www.ghalia.nl

rookie

  • Gast
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #23 Gepost op: 13 mei, 2010, 14:03:07 »
???

Maak eens foto's  ;)

Het is me even niet duidelijk wat je hebt.

Offline DaBuzzzzz

  • Bladibla
  • Crystal member
  • ****
  • Berichten: 1.152
  • Geslacht: Man
  • Ondernemer in hart en nieren
    • Ghalia Home
  • Type laguna: Kia Optima SW GT
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #24 Gepost op: 13 mei, 2010, 14:17:21 »
deze



Gewoon de dubbele unit lag2 phase1 zonder wisselaar,met cd rom en groot navi
Op zoek naar moois voor in huis? Ghalia Home

https://www.ghalia.nl

rookie

  • Gast
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #25 Gepost op: 13 mei, 2010, 14:20:56 »
dit is een film camera met een uitgang NFTS te monteren op het navigatie systeem, heeft niks met aux te maken.

Offline DaBuzzzzz

  • Bladibla
  • Crystal member
  • ****
  • Berichten: 1.152
  • Geslacht: Man
  • Ondernemer in hart en nieren
    • Ghalia Home
  • Type laguna: Kia Optima SW GT
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #26 Gepost op: 13 mei, 2010, 16:52:00 »
ja grappenmaker, je ziet daaronder toch welk systeem? ??? ???
Op zoek naar moois voor in huis? Ghalia Home

https://www.ghalia.nl

rookie

  • Gast
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #27 Gepost op: 13 mei, 2010, 17:03:30 »
wie is een grappenmaker ???

vertel het verhaal maar eens compleet, want dit ga ik niet snappen

Offline DaBuzzzzz

  • Bladibla
  • Crystal member
  • ****
  • Berichten: 1.152
  • Geslacht: Man
  • Ondernemer in hart en nieren
    • Ghalia Home
  • Type laguna: Kia Optima SW GT
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #28 Gepost op: 13 mei, 2010, 17:11:26 »
Het is niet duidelijk wat ik heb, dus ik plaats een foto waar mijn systeem op staat, het gaat hier niet om de video interface die ook op die foto staat maar om aan te geven welk systeem er in mijn auto zit zodat iemand me misschien kan vertellen welke interface/kabel/dingetje er moet komen om een aux te creeren.

De Connects-2 interface die ik heb is fout, deze heeft de blauwe stekker die bij mijn systeem volgens mij bezet is door de navi computer maar dat WEET ik dus niet zeker.

De vraag is dus welk mogelijkheden heb ik (en anderen) met dit systeem.

Onderstaand foto's van mijn eigen auto hoewel ik niet inzie wat dat bijdraagt aangezien het hetzelfde systeem is.

Klik op de thumb voor een grotere versie





Op zoek naar moois voor in huis? Ghalia Home

https://www.ghalia.nl

fs1

  • Gast
Re: aux-ingang creëren bij de cabasse lag 2 ph 1
« Reactie #29 Gepost op: 13 mei, 2010, 18:07:52 »
zeg kerel, in de eerste post van dit topic staat toch wat je moet doen? wat wil je nu eerlijk nog meer?