Auteur Topic: Canbus  (gelezen 2941 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Ashvan

  • Aluminium member
  • *
  • Berichten: 24
  • Geslacht: Man
Canbus
« Gepost op: 18 januari, 2017, 22:15:43 »
Hallo,

Ik probeer met de clip de aux-in te activeren.
Alleen de radio is niet uit te lezen omdat hij deze niet vind.
Er zou een canbus storing moeten zijn waardoor hij dus de radio niet kan uitlezen.

Heeft iemand hier ervaring mee om dit op te lossen?

Offline Paul

  • Gold member
  • ****
  • Berichten: 8.720
  • Geslacht: Man
  • Estate GT dCi 180 4-control
    • Mijn  Laguna's
Re:Canbus
« Reactie #1 Gepost op: 19 januari, 2017, 00:11:42 »
Radio aanzetten tijdens canbus uitlezen.

Offline Ashvan

  • Aluminium member
  • *
  • Berichten: 24
  • Geslacht: Man
Re:Canbus
« Reactie #2 Gepost op: 20 januari, 2017, 20:30:32 »
Die staat ook aan maar dat helpt niet.

Inmiddels heb ik de aux-in wel aan de gang.
Maar toch zou ik nog willen weten wat er mis is.

Offline rico1047

  • diagnose technicus
  • Glass member
  • **
  • Berichten: 226
  • Geslacht: Man
Re:Canbus
« Reactie #3 Gepost op: 20 januari, 2017, 20:43:46 »
niet alle radio's zijn uit te lezen.
Je moet dan in de interface of nv zijn
2.0 T

Offline Ashvan

  • Aluminium member
  • *
  • Berichten: 24
  • Geslacht: Man
Re:Canbus
« Reactie #4 Gepost op: 20 januari, 2017, 23:35:25 »
Met het uitlezen begint de clip met eerst kijken of hij alle computers kan detecteren. De clip geeft dan direct al aan dat hij de unit communicatie, radio en multimedia interface niet kan vinden. Ik denk dan dat ze ook de joystick in het midden ermee bedoelen? Weet niet of dat allemaal uit te lezen valt.

Wat bedoel je met nv?

Offline RichTrip

  • Bronze member
  • **
  • Berichten: 359
  • Geslacht: Man
  • Moderator Renaultforum.nl
Re:Canbus
« Reactie #5 Gepost op: 21 januari, 2017, 00:30:41 »
Bij dit Cabasse systeem hoef je de AUX niet te activeren. Je sluit de AUX kabel aan achter in de versterker en verbindt de aparte rode ader aan die kabel aan op de rode +12V ader welke in de ISO stekker zit achter in de versterker. De AUX uitgang selecteer je alleen middels de stuurwielbediening en alleen als er iets op is aangesloten.
Systeem is ook niet echt uit te lezen middels de CLIP.

Offline Ashvan

  • Aluminium member
  • *
  • Berichten: 24
  • Geslacht: Man
Re:Re:Canbus
« Reactie #6 Gepost op: 21 januari, 2017, 18:19:16 »
Aux was al gelukt en hoef je idd niet te activeren. Toch raar dat clip dan wel al die computers probeert te vinden terwijl ze er niet zijn.

Verstuurd vanaf mijn SM-G928F met Tapatalk

« Laatst bewerkt op: 22 januari, 2017, 17:45:04 door klaas »